Regels TAV Corona

Een aantal maatregelen zijn van toepassing om dit mogelijk te maken, deze zijn in overeenstemming met het voor onze sector geldende protocollen en de adviezen van het RIVM.

1. Maak een afspraak op mijn website: www.jozijna.nl of direct via deze link: https://www.supersaas.nl/schedule/jozijna/Afspraak_plannen

2. U bent verplicht om een aantal korte vragen m.b.t. Corona in te vullen tijdens het inplannen van de afspraak en ook om deze weer in te vullen tijdens de herinneringsmail. Deze vragen worden dan weer voor de behandeling uitgevraagd en gedocumenteerd LET OP!: indien hier niet aan is voldaan is er geen behandeling mogelijk.

3. Kom alleen.

4. Verzoek om niet vroeger te komen dan noodzakelijk.

5. Wanneer mogelijk geen gebruik maken van het toilet.

6. Er wordt geen consumptie aangeboden.

7. Zoveel mogelijk per pin of contactloos betalen. Bij contante betaling kan alleen gepast worden betaald. 

8. Houd 1,5 meter afstand. Tijdens de behandeling zullen we niet praten, omdat ik dan binnen de 1,5 meter afstand kom.

9. Schud geen handen en ook geen elleboog groet. 

10. Blijf thuis als u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, niezen, keelpijn, hoesten, koorts en / of diaree.

11. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) of benauwdheidsklachten heeft of in thuisisolatie is.

12. Handel zaken indien mogelijk digitaal af, bv: voor de controle: geen afspraak inplannen als u niet zeker bent dat u behandeld moet worden dan eerst bellen. 

13. Volg ten alle tijden de aanwijzingen op van het personeel.

14. Bij entree van de kliniek wordt aangegeven of u de handen desinfecteert / wast.

15. Geen folders en of testers zelf pakken.