Over Jozijna van der Meij

“Alles voor een natuurlijke look”

Drs. Jozijna van der Meij

Drs. Jozijna van der Meij

Eigenaresse

“Ja rimpels krijgen we allemaal bij het ouder worden, maar het is tegenwoordig ook mogelijk om mooi oud te worden. Daarmee bedoel ik: natuurlijk ouder worden met minder zichtbare rimpels.
Veel bekende Nederlanders gebruiken al jaren Botox® en tijdelijke fillers. Bij een aantal van hen kun je dit ook duidelijk zien. Maar dit is echter niet de bedoeling van deze producten.

Door de juiste toepassing zul je er frisser uitzien zonder dat men zal zeggen: ‘hé je bent net zo’n Marijke Helwegen!

Mooi natuurlijk, natuurlijk mooi

Over Jozijna 

Jozijna van der Meij (1981) was van jongs af aan al bezig met cosmetiek. Na het behalen van het artsexamen in 2009 heeft zij zich toegelegd op de cosmetische geneeskunde. Zij is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen door middel van injectables, peelings en laserbehandelingen. 

Gedurende haar studie heeft ze speciale aandacht besteed aan plastische chirurgie. Voordat zij zelfstandig startte als esthetisch arts, heeft Jozijna gewerkt als arts op de Intensive Care in Viecuri Venlo en op de afdeling Algemene Chirurgie in het TweeSteden Ziekenhuis te Tilburg. 

Precisie, mooie resultaten, en een persoonlijk behandelplan voor iedereen staan voor Jozijna bovenaan. Regelmatig worden congressen, workshops en seminars gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische behandelingen.

Jozijna vindt het belangrijk om fijn te leven en ook met veel plezier. Dit bereikt zij onder andere door te werken en met haar hobby’s paardrijden, shoppen en skiën bezig te zijn.

En natuurlijk aandacht voor haar gezin te hebben. Samen met Joris Boellaard hebben we 2 prachtige kindjes. 

Joris heeft een hoveniers bedrijf http://hagenentuinen.nl en een kitesurfschool http://www.wind4water.nl

 

Haar motto is: mooi natuurlijk, natuurlijk mooi.

“Jozijna geeft persoonlijk en eerlijk advies, waardoor je weet wat je kan verwachten. Ze stelt je op je gemak en vertelt wat ze doet op het moment van de behandeling.”

Marianne

“Duidelijke uitleg, rustig, zeer professioneel en eerlijk en oprecht advies.”

Manon

“Botox behandeling voor de fronsrimpel gehad bij Jozijna van der Meij. Heel vriendelijk, rustige en duidelijke uitleg, vertrouwd gevoel. Ze nam goed de tijd om alles uit te leggen, was voor mij de eerste keer botox. Zou het zo nog een keer doen!”

J. Meulenbroeks

“Vriendelijk en geduldig, heeft op haar gemak gevraagd wat mijn wensen waren. Toen de mogelijkheden doorgenomen, ook daar nam Jozijna rustig de tijd voor. Ben blij dat ik het heb gedaan!”

Christien

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek?

Contact opnemen