Over Jozijna van der Meij

“Alles voor een natuurlijke look”

Drs. Jozijna van der Meij

Drs. Jozijna van der Meij

Eigenaresse

Over Jozijna 

“Ja rimpels krijgen we allemaal bij het ouder worden, maar het is tegenwoordig ook mogelijk om mooi oud te worden. Daarmee bedoel ik: natuurlijk ouder worden met minder zichtbare rimpels.
Veel bekende Nederlanders gebruiken al jaren Botox® en tijdelijke fillers. Bij een aantal van hen kun je dit ook duidelijk zien. Maar dit is echter niet de bedoeling van deze producten.”
 

Jozijna van der Meij (1981) was van jongs af aan al bezig met cosmetiek. Na het behalen van het artsexamen in 2009 heeft zij zich toegelegd op de cosmetische geneeskunde. Zij is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen door middel van injectables, peelings en laserbehandelingen. 

Gedurende haar studie heeft ze speciale aandacht besteed aan plastische chirurgie. Voordat zij zelfstandig startte als esthetisch arts, heeft Jozijna gewerkt als arts op de Intensive Care in Viecuri Venlo en op de afdeling Algemene Chirurgie in het TweeSteden Ziekenhuis te Tilburg. 

Precisie, mooie resultaten, en een persoonlijk behandelplan voor iedereen staan voor Jozijna bovenaan. Regelmatig worden congressen, workshops en seminars gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cosmetische behandelingen.

Jozijna vindt het belangrijk om fijn te leven en ook met veel plezier. Dit bereikt zij onder andere door te werken en met haar hobby’s paardrijden, shoppen en skiën bezig te zijn.

En natuurlijk aandacht voor haar gezin te hebben. Samen met Joris Boellaard hebben we 2 prachtige kindjes. 

Joris heeft een hoveniers bedrijf: Joris Boellaard tuinen

Haar motto is: mooi natuurlijk, natuurlijk mooi.

Sharona Reusen

Sharona Reusen

Schoonheidsspecialiste

Over Sharona

Anti-aging | LPG Endermologie | Huidverbetering

Sharona is 20 lentes jong en woonachtig in Well. In 2019 heeft zij haar diploma Allround Schoonheidsspecialiste behaald en sinds november versterkt ze met veel plezier het team van Jozijna Cosmedisch Centrum Horst.

Ze heeft ontzettend veel plezier in haar vak en voert de behandeling uit met enorm veel passie. Sharona doet niets liever dan hulp bieden bij mensen met huidklachten. Door haar uitgebreide kennis van de behandelingen geeft ze iedere klant een gedegen advies op maat. Daarnaast wordt Sharona blij als zij onze klanten een momentje van ontspanning kan bieden. Even een momentje voor u zelf.

 

 

Dr. Jan Fabré

Dr. Jan Fabré

Plastisch Chirurg

Over Dr. Jan Fabré

Plastisch Chirurg | Ooglidcorrecties

Dr. Jan Fabré behaalde in 1994 zijn diploma als dokter in de geneeskunde aan de Katholieke Universiteit te Leuven, België. Nadien volgde hij een 5-jarige opleiding in de algemene chirurgie, waarvan twee jaar in het buitenland (Verenigde Staten, Engeland en Zuid-Afrika). In 1999 begon hij met een 3-jarige opleiding in de plastische chirurgie aan de Universiteit van Gent, een wereldcentrum voor microchirurgische borstreconstructies. Tijdens deze periode bracht hij ook drie maanden door als fellow in Taiwan. Na zijn opleiding werkte hij drie jaar in Schotland en Engeland, waar hij verschillende fellowships doorliep, onder andere in de esthetische aangezichtschirurgie, kinderplastische chirurgie en handchirurgie. Van Augustus 2005 tot maart 2009 was hij werkzaam als staf lid aan het Radboud UMC te Nijmegen.

Sinds 1 april 2009 werkt hij in de Maatschap Plastische Chirurgie van CWZ Nijmegen, waar hij plaatsvervangend opleider is. Binnen de esthetische plastische chirurgie gaat zijn specialisme vooral uit naar de behandelingen van het gelaat, waaronder ooglidcorrecties.

“Jozijna geeft persoonlijk en eerlijk advies, waardoor je weet wat je kan verwachten. Ze stelt je op je gemak en vertelt wat ze doet op het moment van de behandeling.”

Marianne

“Duidelijke uitleg, rustig, zeer professioneel en eerlijk en oprecht advies.”

Manon

“Botox behandeling voor de fronsrimpel gehad bij Jozijna van der Meij. Heel vriendelijk, rustige en duidelijke uitleg, vertrouwd gevoel. Ze nam goed de tijd om alles uit te leggen, was voor mij de eerste keer botox. Zou het zo nog een keer doen!”

J. Meulenbroeks

“Vriendelijk en geduldig, heeft op haar gemak gevraagd wat mijn wensen waren. Toen de mogelijkheden doorgenomen, ook daar nam Jozijna rustig de tijd voor. Ben blij dat ik het heb gedaan!”

Christien

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek?

Contact opnemen