Behandelingen in onze kliniek

Onze behandelingen staan in het teken van een stralende huid. Het verouderingsproces zorgt ervoor dat de huid slapper wordt en vet en schedel minder worden, wat uiteindelijk resulteert in rimpels en verouderd gezicht. Wij kijken samen met u of we uw huid weer jeugdig kunnen laten ogen.

“Alles voor een natuurlijke look”

Het belangrijkste is dat u een behandeling krijgt die bij u past, waarbij het uiterlijk het innerlijk kan doen versterken. Altijd met als basis een natuurlijke look.

Manier van werken

Intakegesprek

Het gratis intake gesprek vormt de basis die kan plaatsvinden in één van de beschikbare locaties. Uw wensen, producten en behandelmogelijkheden worden besproken.

w

Mogelijkheden

Een natuurlijke look staat op één. Uw wensen worden vertaalt in mogelijkheden. Hierbij wordt gekeken naar wat er bij u nodig is.

Behandeling

De behandeling kan dan gepland worden. Er wordt alleen gewerkt met de beste producten. Een persoonlijk behandelplan vormt de basis voor iedere behandeling.

R

Controle afspraak

Binnen vijf weken na de behandeling kunt u een controleafspraak plannen indien gewenst. Tijdens deze afspraak bekijken we het resultaat en wordt er indien nodig een touch-up uitgevoerd.

Plan direct een gratis intake-gesprek

 

Behandelingen

Alle behandelingen staan in het teken van het wegnemen van ontevredenheid, met altijd een ‘natuurlijke look’ als uitgangspunt. Om dit te bewerkstelligen, is het mogelijk om gebruik te maken van injectables of diverse huidverbeteringsbehandelingen. Alle gesprekken en behandelingen kunnen plaatsvinden in één van onze locaties.

Injectables

Er is een onderverdeling te maken in de verschillende injectables die te gebruiken zijn. In de cosmetische sector wordt gebruik gemaakt van spierontspanners en fillers. Fillers gebruik je om rimpels te vullen en botuline toxine is een middel wat de spieren doet ontspannen.

Botuline Toxine

Botox is de meest bekende van een medicijngroep die Botuline Toxine gebruiken om te zorgen voor een tijdelijke ontspanning van de spieren. Het blokkeert de signalen die er voor zorgen dat de spieren samentrekken. Voornamelijk wordt deze samentelling gebruikt voor het tegengaan van rimpels, denk hierbij aan:

  • Frons tussen de wenkbrauwen
  • Rimpels in het voorhoofd
  • Kraaienpootjes
  • en ook overmatig zweten

in ziekenhuizen wordt het ook toegepast voor tegengaan van:

  • Halskrampen
  • Overactieve blaas
  • Chronische migraine
  • en nog meer indicaties

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en bespreken samen wat Botuline Toxine voor u zou kunnen betekenen. Wij werken uitsluitend met het echte merk, gemaakt door Allergan.

Tarieven Botox® -behandeling
Hoeveelheid  Tarief (€)
1 zone € 150,-
Beide oksels € 550,-

Kraaienpootjes = 1 zone

Fronsrimpel = 1 zone

Voorhoofdsrimpel = 1 zone

Behandelingen zoals bunnylines, gummy smile, wenkbrauw lift en botox voor de mondhoekjes zijn ook mogelijk ter aanvulling op uw botox-behandeling. Wanneer u een van deze behandelingen als aanvulling op uw botox-behandeling wilt, geldt hiervoor het tarief van €30,- per extra prikje. Wilt u apart een van deze behandelingen boeken, dan geldt hiervoor het tarief van €75,- per behandeling.

Aan bovengenoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen dienen als indicatie; tijdens een eerste consult bij de cosmetisch arts krijgt u advies over de benodigde hoeveelheid injectables.

Fillers

Met een filler-behandeling wordt een natuurlijke substantie in de huid gespoten, om meer volume te geven. Hierdoor kunnen ouderdomsverschijnselen als rimpels worden vervaagd.

Een filler vult een rimpel, terwijl Botuline Toxine zorgt voor een ontspannen spier waarbij de huid wordt gladgestreken. Of een filler voor u de oplossing zal bieden, zal te allen tijde samen met de arts worden besproken.

Er wordt alleen gewerkt met tijdelijke fillers van Juvederm en Radiesse. Beide fillers van topkwaliteit.

Tarieven filler-behandeling
 Milliliters (ml)  Tarief (€)
 0,5 ml € 340,-
 1 ml € 470,-
 1,5 ml € 600,-
 2 ml € 770 ,-
 2,5 ml € 890,-
 3 ml € 1010,-
 3,5 ml € 1160,-
 Liquid Facelift  Vanaf €1500,-

Aan bovengenoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen dienen als indicatie; tijdens een eerste consult bij de cosmetisch arts krijgt u advies over de benodigde hoeveelheid injectables.

Plastisch chirurgie

Onze praktijk voor plastische chirurgie is geopend met een avondspreekuur voor ooglidcorrecties op maandag. Kom langs voor een gratis adviesgesprek over de mogelijkheden en uitkomsten met Plastisch chirurg Dr. Jan Fabré. Maak een afspraak

Iedere maandag van 18.00 – 21.00 u is Dr Fabré beschikbaar voor advies, intakes en ingrepen aan de oogleden of alle andere cosmetische ingrepen aan de Industriestraat 15 in Horst aan de Maas.

Hangende oogleden

Hangende bovenoogleden worden ervaren als duidelijke tekenen van veroudering van het aangezicht. Daarnaast kan overtollige huid boven de ogen het zicht belemmeren. Ten onrechte wordt dit vaak in verband gebracht met een vermoeide uitstraling. Veel vrouwen en mannen willen dan ook van hun hangende oogleden of de overtollige huid boven de ogen af. Een ooglidcorrectie of blepharoplastiek wordt heel vaak toegepast en geeft een langdurig resultaat. Zowel de boven- als de onderoogleden kunnen door een ingreep met succes worden behandeld.

Een veilige ingreep door de ervaren plastisch chirurg Dr. Jan Fabré

De operatie van de bovenoogleden vindt plaats onder lokale verdoving. De ingreep duurt ongeveer 45 minuten en bestaat eruit dat de overtollige huid boven uw ogen wordt verwijderd. Tijdens de ingrepen heeft u uw ogen dicht en ziet u niets van de handelingen. Na de ingreep mag u een week de oogleden niet belasten door te bukken of te tillen. U mag dezelfde dag naar huis maar u mag niet zelf autorijden. Dankzij de ingreep kan uw uitstraling levendiger en stralender worden. Dit heeft op het hele gezicht een verjongend effect. Deze behandeling wordt uitgevoerd door Dr. Jan Fabré, kosten zijn €995,-.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?