Cosmedisch Centrum Horst

Horst, 12 april 2019

Praktijkruimte te huur of mogelijk te bespreken voor in dienst 

Fleboloog/ Orthomoleculair arts / Permanent make-up /Schoonheidsspecialiste/ Huidtherapeute ed bij Jozijna van der Meij

 

Praktijkruimtes  / behandelkamers te huur

Wij hebben per direct praktijkruimte beschikbaar ( te huur) voor een zelfstandige in Cosmedisch centrum horst, Industriestraat 15 Horst aan de Maas.

Praktijkinformatie: Cosmedisch Centrum Horst

Cosmetisch Centrum Horst is opgezet door cosmetisch arts Jozijna van der Meij. Zij werkt op meerdere locaties,  de huurder wordt alleen gezocht voor de locatie Horst aan de Maas.

We gebruiken alleen tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Van de leverancier Allergan het merk Juvederm. De Spierontspanner de botuline toxine is ook van de leverancier Allergan en dat is de merk naam Botox ®️. Deze producten zijn al een geruime tijd op de markt en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Jozijna is lid van de NVCG (Nederlandse vereniging cosmetische geneeskunde). Praktijkruimte te huur  We hebben per direct een praktijkruimte beschikbaar deze is te huur voor een zelfstandige in ons Cosmedisch Centrum Horst, Industriestaat 15 te Horst aan de Maas. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto maar ook met de bus. Goede parkeergelegenheid.

De Kwaliteitsnormen van de behandelruimtes zijn net als een POK kamer in het ziekenhuis ( poliklinische Operatie kamers) dit zou voor PMU permanente make-up gunstig zijn. Voor de andere behandelingen is dat eigenlijk niet nodig maar we willen een ruim aanbod aan behandelingen aan de klant geven om een zo mooi mogelijk cosmetisch resultaat te behalen. Daarom is het ook de bedoeling dat er wordt gewerkt met goede merken zoals Obagi en Eminence. En de daarbij behoorde behandelingen. Wat kunnen wij u bieden: -behandelkamer in cosmedisch centrum horst met hoge kwaliteitsnormen -Behandelkamer voorzien van :

  • Wasbak
  • Daglicht
  • Led lampen dus dag licht als het donker is.
  • Behandelstoel

-Gedeelde wachtruimte
-Keuken
– Samenwerking op het gebied van doorverwijzende clienten
– Parkeergelegenheid
– Behandelkamer te huur 2 tot 7 dagen in de week van 7.00-21.00.
– Huurprijs va een dag deel en is in overlegd afhankelijk van de dagen en hoeveelheid werkdagen.

Bij interesse kunt u uw aanvraag sturen naar info@jozijna.nl. Ook voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Jozijna van der Meij, bellen of appen op 0620414501.

Cosmedisch Centrum Horst
Jozijna van der Meij Cosmetisch arts
Industriestraat 15
5961 PG Horst aan de Maas