Spreekuur plastische chirurgie gestart!

Onze praktijk voor plastische chirurgie is geopend met een avondspreekuur voor ooglidcorrecties op maandag! Kom langs voor een gratis adviesgesprek over de mogelijkheden en uitkomsten met Plastisch chirurg Dr. Jan Fabré. Maak een afspraak Iedere maandag van 18.00 – 21.00 u is Dr Fabré beschikbaar voor advies,  intakes en ingrepen aan de oogleden of alle anderecosmetische ingrepen aan de Industriestraat 15 in Horst aan de Maas.

Hangende oogleden

Hangende bovenoogleden worden ervaren als duidelijke tekenen van veroudering van het aangezicht. Daarnaast kan overtollige huid boven de ogen het zicht belemmeren. Ten onrechte wordt dit vaak in verband gebracht met een vermoeide uitstraling. Veel vrouwen en mannen willen dan ook van hun hangende oogleden of de overtollige huid boven de ogen af. Een ooglidcorrectie of blepharoplastiek wordt heel vaak toegepast en geeft een langdurig resultaat. Zowel de boven- als de onderoogleden kunnen door een ingreep met succes worden behandeld.

Een veilige ingreep door een ervaren plastisch chirurg

De operatie van de bovenoogleden vindt plaats onder lokale verdoving. De ingreep duurt ongeveer 45 minuten en bestaat eruit dat de overtollige huid boven uw ogen wordt verwijderd. Tijdens de ingrepen heeft u uw ogen dicht en ziet u niets van de handelingen. Na de ingreep mag u een week de oogleden niet belasten door te bukken of te tillen. U mag dezelfde dag naar huis maar u mag niet zelf autorijden. Dankzij de ingreep kan uw uitstraling levendiger en stralender worden. Dit heeft op het hele gezicht een verjongend effect. Kosten 995 euro.

Plastisch Chirurg Dr. Jan Fabré

Dr. Jan Fabré behaalde in 1994 zijn diploma als doctor in de geneeskunde aan de Katholieke Universiteit te Leuven, België. Nadien volgde hij een 5 jarige opleiding in de algemene chirurgie, waarvan 2 jaar in het buitenland. (Verenigde Staten, Engeland en Zuid-Afrika). In 1999 begon hij een 3-jarige opleiding in de plastische chirurgie aan de Universiteit van Gent, een wereldcentrum voor microchirurgische borstreconstructies. Tijdens deze periode bracht hij ook 3 maanden door als fellow in Taiwan. Na zijn opleiding werkte hij 3 jaar in Schotland en Engeland, waar hij verschillende fellowships doorliep, onder andere in de esthetische aangezichtschirurgie, kinderplastische chirurgie en handchirurgie. Van augustus 2005 tot maart 2009 was hij werkzaam als staflid aan het Radboudumc te Nijmegen. Sinds 1 april 2009 werkt hij in de maatschap plastische chirurgie van CWZ Nijmegen, waar hij plaatsvervangend opleider is. Binnen de esthetische plastische chirurgie gaat zijn specialisme vooral uit naar de behandelingen van het gelaat, waaronder ooglidcorrecties.