Behandelingen

Onze behandelingen staan in het teken van een stralende huid. Het verouderingsproces zorgt ervoor dat de huid slapper wordt en vet en schedel minder worden, wat uiteindelijk resulteert in rimpels en verouderd gezicht. Wij kijken samen met u of we uw huid weer jeugdig kunnen laten ogen.

“Alles voor een natuurlijke look”

Het belangrijkste is dat u een behandeling krijgt die bij u past, waarbij het uiterlijk het innerlijk kan doen versterken. Altijd met als basis een natuurlijke look.

Manier van werken

Intakegesprek

Het gratis intake gesprek vormt de basis die kan plaatsvinden in één van de beschikbare locaties. Uw wensen, producten en behandelmogelijkheden worden besproken.

w

Mogelijkheden

Een natuurlijke look staat op één. Uw wensen worden vertaalt in mogelijkheden. Hierbij wordt gekeken naar wat er bij u nodig is.

Behandeling

De behandeling kan dan gepland worden. Er wordt alleen gewerkt met de beste producten. Een persoonlijk behandelplan vormt de basis voor iedere behandeling.

R

Controle afspraak

Binnen vijf weken na de behandeling kunt u een controleafspraak plannen indien gewenst. Tijdens deze afspraak bekijken we het resultaat en wordt er indien nodig een touch-up uitgevoerd.

Plan direct een gratis intake-gesprek

 

Behandelingen

Alle behandelingen staan in het teken van het wegnemen van ontevredenheid, met altijd een ‘natuurlijke look’ als uitgangspunt. Om dit te bewerkstelligen, is het mogelijk om gebruik te maken van injectables of diverse huidverbeteringsbehandelingen. Alle gesprekken en behandelingen kunnen plaatsvinden in één van onze locaties.

Injectables

Er is een onderverdeling te maken in de verschillende injectables die te gebruiken zijn. In de cosmetische sector wordt gebruik gemaakt van spierontspanners en fillers. Fillers gebruik je om rimpels te vullen en botuline toxine is een middel wat de spieren doet ontspannen.

Botuline Toxine

Botox is de meest bekende van een medicijngroep die Botuline Toxine gebruiken om te zorgen voor een tijdelijke ontspanning van de spieren. Het blokkeert de signalen die er voor zorgen dat de spieren samentrekken. Voornamelijk wordt deze samentelling gebruikt voor het tegengaan van rimpels, denk hierbij aan:

 • Frons tussen de wenkbrauwen
 • Rimpels in het voorhoofd
 • Kraaienpootjes
 • en ook overmatig zweten

in ziekenhuizen wordt het ook toegepast voor tegengaan van:

 • Halskrampen
 • Overactieve blaas
 • Chronische migraine
 • en nog meer indicaties

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en bespreken samen wat Botuline Toxine voor u zou kunnen betekenen. Wij werken uitsluitend met het echte merk, gemaakt door Allergan.

Tarieven Botox® -behandeling
Hoeveelheid  Tarief (€)
1 zone € 150,-
Beide oksels € 550,-

Kraaienpootjes = 1 zone

Fronsrimpel = 1 zone

Voorhoofdsrimpel = 1 zone

Behandelingen zoals bunnylines, gummy smile, wenkbrauw lift en botox voor de mondhoekjes zijn ook mogelijk ter aanvulling op uw botox-behandeling. Wanneer u een van deze behandelingen als aanvulling op uw botox-behandeling wilt, geldt hiervoor het tarief van €30,- per extra prikje. Wilt u apart een van deze behandelingen boeken, dan geldt hiervoor het tarief van €75,- per behandeling.

Aan bovengenoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen dienen als indicatie; tijdens een eerste consult bij de cosmetisch arts krijgt u advies over de benodigde hoeveelheid injectables.

Fillers

Met een filler-behandeling wordt een natuurlijke substantie in de huid gespoten, om meer volume te geven. Hierdoor kunnen ouderdomsverschijnselen als rimpels worden vervaagd.

Een filler vult een rimpel, terwijl Botuline Toxine zorgt voor een ontspannen spier waarbij de huid wordt gladgestreken. Of een filler voor u de oplossing zal bieden, zal te allen tijde samen met de arts worden besproken.

Er wordt alleen gewerkt met tijdelijke fillers van Juvederm en Radiesse. Beide fillers van topkwaliteit.

Tarieven filler-behandeling
 Milliliters (ml)  Tarief (€)
 0,5 ml € 340,-
 1 ml € 470,-
 1,5 ml € 600,-
 2 ml € 770 ,-
 2,5 ml € 890,-
 3 ml € 1010,-
 3,5 ml € 1160,-
 Liquid Facelift  Vanaf €1500,-

Aan bovengenoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen dienen als indicatie; tijdens een eerste consult bij de cosmetisch arts krijgt u advies over de benodigde hoeveelheid injectables.

Huidverbeteringen

Veroudering van de huid is een heel normaal proces. Dit wil niet zeggen dat u hier altijd tevreden mee bent, Er zijn diverse mogelijkheden om u er toch nog jong en energiek uit te laten zien.

Fractionaal Lasertherapie

De aanmaak van nieuw collageen (lijmvormend eiwit) is erg belangrijk voor het blijven houden van een mooie structuur en teint van de huid. De fractionaal laser stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, waardoor huid verbetert en de fijne gezichtslijntjes minder zichtbaar worden.

Tijdens de behandeling worden er vele microscopisch kleine puncturen aangebracht in de huid. De huid hieromheen blijft compleet intact. Deze huidvriendelijke manier van laseren zorgt voor een snellere huidvernieuwing. De collageenaanmaak wordt door deze behandeling flink versnelt.

De fractional erbium laser kan gebruikt worden voor:

 • Een stralende, egale teint
 • Huidverjonging
 • Verwijderen van acne-littekens
 • Huidverstrakking
 • Stimuleren van mooie poriënstructuur
 • Vervagen van pigmentvlekken

Deze behandeling kan eventueel gecombineerd worden met een filler-behandeling, om zo te komen tot een mooier resultaat. Dit is per persoon verschillend en zal samen met u worden besproken.

Peelings

Medische peelings gaan dieper in de huid en verbeteren daardoor de huid vanuit de diepere huidlagen. Afhankelijk van de indicatie wordt de diepte bepaald en is en is er een downtime van een aantal dagen. Het resultaat is een transformatie naar een jongere, steviger en gezondere huid.  De diepere peelings worden uitsluitend uitgevoerd door onze cosmetisch arts.

Plasmage (Plasma-pen/ Plexr)

Plasma engergie word gebruikt voor verstrakken van de huid en wegwerken van oneffenheden in de huid. Deze behandeling is niet voor iedereen geschikt. Kom voor een gratis intake of het een optie is voor jou probleem

Tarieven Plasmage
 • regio 570 euro
 • uitgebreide regio 780 euro
 • 2 regio’s 930 euro
bovenoogleden is één regio

worden niet meer dan 2 regio’s tegelijkertijd gedaan

soms is een 2 de en 3 de behandeling nodig als touch-up dit zit in de prijs bij ingegrepen

zonnebrand en de verzachtende crème zit er niet bij inbegrepen

 

Aan bovengenoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen dienen als indicatie; tijdens een eerste consult bij de cosmetisch arts krijgt u advies over de behandelings regio.

 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?